We gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring the geven. Door onze website te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies
U kunt meer lezen in ons privacybeleid.
OK
0
GRATIS verzending op alle bestellingen!

Algemene voorwaarden

Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring goed en veilig verloopt, hebben we een overzicht gemaakt van onze algemene voorwaarden. Het doel van de algemene voorwaarden is om u, de consument, een overzicht te geven van wat u kunt verwachten tijdens het winkelen bij AndLight. Als u nog andere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Tel: +45 44 44 62 44 of e-mail: info@andlight.nl.


Online winkelen

U kunt onze lampen kopen op onze website, per e-mail (info@andlight.nl), of u kunt ons bellen op +45 44 44 62 44.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, wordt het altijd gratis verzonden. Als u in de buurt van Kopenhagen bent, kunt u ook online een bestelling plaatsen en deze vervolgens ophalen en betalen in ons magazijn aan Tømmergravsgade 4B, 2450 Kopenhagen SV. 

Als u vragen heeft over lampen die niet op de website staan, neem dan contact met ons op via + 45 44 44 62 44 of stuur ons een e-mail op info@andlight.nl, we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen zijn tegen de actuele prijs.

Bij het winkelen bij Andlight.nl worden overeenkomsten ondertekend in de volgende taal:

  • Nederlands

Het is niet mogelijk om eerdere bestellingen te zien door in te loggen bij AndLight. Als u een kopie van uw orderbevestiging of factuur wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@andlight.nl.

U moet 18 jaar of ouder zijn om te winkelen bij Andlight.nl – bent u jonger dan 18 jaar, dan heeft u toestemming van uw ouders of voogd nodig. Een bestelling kan altijd worden geannuleerd door een ouder of voogd, als blijkt dat deze is geplaatst door iemand die jonger is dan 18 jaar.

Betaling

Online kunt u met de volgende methoden betalen:

  • VISA 
  • MasterCard, Visa Electron
  • Maestro,  JCB  
  • Betaling via overschrijving 
  • In onze showroom / magazijn accepteren we VISA / betaalkaart
     

Bij AndLight zijn er geen extra betalingskosten voor de betaalmethoden die wij aanbieden.

We zullen het bedrag van uw bestelling niet van uw rekening afschrijven totdat de artikelen zijn verzonden. Er kan nooit een groter bedrag worden afgeschreven dan het bedrag dat u bij uw aankoop heeft goedgekeurd.

Nets
 

Vi modtager alle disse betalingsmetoder

Verzending en bezorging

Andlight biedt gratis verzending in heel Nederland! We bieden gratis verzending op alle bestellingen, ongeacht hoeveelheid en prijs. Zelfs als het pakket meerdere keren moet worden verzonden, is de verzending nog steeds gratis. Als beginpunt verzenden we uw bestelling naar u als alle gekozen artikelen op voorraad zijn. Als u wilt dat wij de goederen op voorraad leveren, neem dan contact op met onze klantenservice op info@andlight.nl of +45 44 44 62 44.

Wij maken gebruiken van de bezorgdiensten van GLS. Naast gratis verzending in heel Nederland, levert AndLight ook gratis binnen heel Europa. 

Bij AndLight heeft u de mogelijkheid om de levertijd voor elk product te zien. Wij doen dit om u als klant de mogelijkheid te geven om te beoordelen of de vermelde levertijd in uw plannen past. Wanneer u producten op voorraad bestelt bij AndLight, kunt u verwachten dat ze 2-4 dagen na de bestelling bij u geleverd worden.

Artikelen die niet op voorraad zijn worden op onze website weergegeven met de bijbehorende levertijd. Deze levertijd kan per fabrikant verschillen. Houd daarom rekening met eventuele verschillen in levertijd op artikelen die niet op voorraad zijn. U ontvangt een orderbevestiging kort nadat u een bestelling plaatst, u krijgt hierbij informatie over de verwachte levertijd. Wanneer uw bestelling wordt verzonden vanuit het magazijn van AndLight ontvangt u ook een Track & Trace-nummer, zodat u de reis van uw pakket kunt volgen. AndLight maakt reserveringen voor niet meer leverbare producten en items die in backorder zijn. AndLight kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen en eventuele kosten als gevolg van vertragingen.

Ontvangst pakket

Wanneer u de producten van AndLight ontvangt, raden we u aan om de verpakking te controleren op schade voordat u de ontvangstbevestiging ondertekent. Als er schade aan de verpakking is, noteer dan op de ontvangst / vrachtbrief "Pakket beschadigd" of "Ontvangen onder voorbehoud". U kunt het pakket vervolgens ontvangen en de bon bewaren. Als u de pech heeft dat niet alleen de verpakking, maar ook het product is beschadigd, neem dan z.s.m. contact op met AndLight met informatie over het bestelnummer. In dergelijke gevallen is het belangrijk dat de verpakkingen worden bewaard, omdat deze moeten worden gebruikt als bewijs voor de bezorgingsschade. Schade moet binnen 24 uur na ontvangst worden gemeld om ervoor te zorgen dat de bezorger de zaak niet weigert.

Vragen kunnen worden gesteld door te bellen op tel +45 44 44 62 44 of per e-mail: info@andlight.nl.

Andlight wijst erop dat wanneer u als klant toestemming geeft om het pakket af te geven als u niet thuis bent, er twijfels kunnen zijn over wanneer een schade aan het product is opgetreden. We raden daarom aan deze optie alleen te gebruiken wanneer de ontvangst noodzakelijk is of wanneer u een lamp heeft besteld die niet breekbaar is. Breekbare lampen zijn gemaakt van glas, marmer of porselein. In dergelijke situaties kunnen zich gevallen voordoen waarin een product niet kan worden vervangen.

Defecte producten

In elk geval van levering van een verkeerde of defecte lamp, vergoedt AndLight de verzendkosten. Als u een verkeerde lamp heeft ontvangen of een lamp die niet werkt, neem dan contact met ons op en wij sturen u een retouretiket zodat u de lamp terug kunt sturen. U kunt het etiket eenvoudig op het pakket plakken en vervolgens naar ons terugsturen. We zullen natuurlijk z.s.m. een nieuwe lamp naar u toe sturen zodra we de verkeerde of defecte lamp hebben ontvangen, tenzij anders overeengekomen.

Voeg a.u.b. een kopie van uw orderbevestiging toe aan het geretourneerde pakket, aangezien dit onze retourafdeling helpt en het proces versnelt.

14 dages fuld returret

Retourzendingen en het herroepingsrecht

14 dagen volledig herroepingsrecht

§ 6.1 U kunt producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren. Het product moet binnen 14 dagen na de kennisgeving van annulering aan ons worden geretourneerd. U krijgt dan uw geld terug. We informeren u dat als u annuleert, u zelf de retourzending betaalt.

U moet ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat u uw aankoop wilt annuleren. De kennisgeving moet worden gedaan via e-mail op info@andlight.nl. Maak ons ​​in uw communicatie duidelijk dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht.

Retourneren

§ 6.2 U moet uw bestelling naar ons terugsturen zonder onnodige vertraging, en uiterlijk 14 dagen nadat u ons heeft geinformeerd dat u uw aankoop wilt annuleren. U dient zelf de kosten te betalen voor het terugsturen van de artikelen. U draagt ​​het risico van de artikelen vanaf het moment dat u de artikelen in ontvangst heeft genomen.

De originele verpakking moet altijd in een staat worden geretourneerd die wederverkoop mogelijk maakt. Aangezien er geen nieuwe verpakking voor de producten kan worden verkregen, heeft de verpakking een significante waarde voor het product en moet het daarom in onbeschadigde staat worden geretourneerd. Het is daarom belangrijk dat er geen tape of andere stickers rechtstreeks op de originele verpakking worden aangebracht en dat er ook niet op de originele verpakking worden geschreven. Daarom benadrukken we dat originele en onbeschadigde verpakkingen van groot belang zijn bij het beoordelen of er een waardevermindering van het product is opgetreden.

De staat van het artikel wanneer u het retourneert

§ 6.3 U bent aansprakelijk voor waardevermindering van artikelen als gevolg van andere handelingen dan noodzakelijk om de staat, de eigenschappen en het functioneren van artikelen te bepalen.

Met andere woorden - u kunt het product op dezelfde manier testen als in een fysieke winkel. Als het product op een andere manier wordt getest, kunnen we het als gebruikt beschouwen, wat kan betekenen dat u bij het annuleren van de aankoop slechts een deel of niets van het aankoopbedrag terug krijgt, afhankelijk van de waardestaat van het artikel. Om het volledige aankoopbedrag te ontvangen, moet u daarom hetzelfde handelen als toegestaan is in een fysieke winkel. U kunt het product proberen, maar niet daadwerkelijk gebruiken. Vaste montage van een lamp wordt in dit opzicht beschouwd als daadwerkelijk gebruik.

Terugbetaling van het aankoopbedrag

§ 6.4 Als u uw aankoop annuleert, ontvangt u het bedrag dat u aan ons heeft betaald terug. In geval van een bijzondere waardevermindering waarvoor u aansprakelijk bent, wordt er een bedrag ingehouden.

Als u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zullen wij de van u ontvangen betalingen terugbetalen, in ieder geval binnen 14 dagen na de datum dat wij kennisgeving hebben ontvangen van uw besluit om de overeenkomst te annuleren. We zullen een dergelijke terugbetaling doen met dezelfde betaalmethode die u in de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt. We kunnen de terugbetaling inhouden totdat we het artikelen hebben ontvangen, tenzij u documentatie hebt verstrekt voordat u het retourneert.

Als u uw product wilt retourneren, moet het worden verzonden naar:

AndLight
Kirstinehøj 13
2770 Kastrup
Denemarken

U kunt ook producten retourneren door ons op te informeren en het product persoonlijk af te leveren op het hierboven vermelde adres.

§ 6.5 We accepteren geen pakketten die onder rembours worden verzonden.

§ 6.6 Er wordt geen recht op annulering verleend op producten die zijn gekocht door bedrijven of openbare instellingen.

Tilkøb af 365 dages returret

Regels voor 365 dagen recht om te annuleren en te retourneren

Als klant van AndLight heeft u de mogelijkheid om 365 dagen retourbeleid te kopen. Bij aankoop van een verlengd retourrecht vervalt § 6.1. Het retourbeleid van 365 dagen is alleen van toepassing als het samen met de bestelling is gekocht, dat wil zeggen dat het niet achteraf kan worden bijgekocht. Het 365 dagen retourbeleid moet op dezelfde orderbevestiging / factuur staan ​​als van het product dat u achteraf wilt retourneren.

Als u het product binnen 14 dagen retourneert, ontvangt u uw geld terug. Als u het product na 14 dagen retourneert, bieden we een tegoed- of cadeaubon als het artikel ongebruikt is en in de originele verpakking.

 

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: Andlight
Tommergravgade 4B
2450 Kopenhaven SV

Info@Andlight.nl

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van
de volgende producten: ……………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………………………………………………
herroept/herroepen*

Ontvangen op …………………………………………………………………………………………
Naam: ………………………………………………………………………………………………………
Adres: ………………………………….……………………………………………………………………
Handtekening ……………………………………………………………………………………………

(alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Reklamationsret

Garantie

Bij het shoppen bij AndLight krijgt u automatisch 24 maanden volledige garantie. Dit betekent dat u het product kunt laten repareren, vervangen, terugbetalen of korting kunt krijgen, afhankelijk van uw specifieke situatie. Dit geldt als de klacht gerechtvaardigd is en als het defect niet is ontstaan ​​als gevolg van oneigenlijk gebruik, verkeerde toepassing van het product of ander schadelijk gedrag.

U moet ons binnen redelijke tijd informeren nadat u het defect in het product heeft ontdekt. Als een klacht wordt ingediend binnen twee maanden nadat het defect is ontdekt, bent u altijd op tijd.

Wanneer de claim legitiem is, sturen we een vooraf betaald retourlabel door zodat u het item kunt terugsturen. We zullen redelijke verzendkosten terugbetalen die u mogelijk heeft in verband met de teruggave van het product wanneer de claim gerechtvaardigd is.

Wanneer u een product wilt retourneren, kunt het verzenden naar het volgende adres:

AndLight
Kirstinehoej 13
2770 Kastrup
Denemarken

Geef bij het retourneren van het artikel aan wat er mis is met het artikel.

Let op! We ontvangen geen pakketten die onder rembours worden verzonden.

Vergeet niet dat het artikel altijd in de juiste verpakking moet worden geretourneerd en u een ontvangstbewijs voor verzending moet ontvangen, zodat wij uw verzendkosten kunnen vergoeden.

Als u een product heeft verzonden voor een claim of een klacht, ontvangt u altijd een e-mail wanneer we het product hebben ontvangen. In de e-mail ontvangt u informatie over het verdere proces met betrekking tot de verwerking en afhandeling van uw claim / klacht.

E-commerce keurmerk

We zijn gecertificeerd met het E-commerce keurmerk. E-commerce is een vertrouwde, Europese grensoverschrijdende e-commercebescherming voor consumenten. Het e-merk is toegekend aan AndLight omdat de website voldoet aan zowel de wettelijke vereisten als de speciale vereisten van het e-commerce keurmerk voor correct en ethisch gedrag op het internet.

Voor de klant waarborgt het e-merk:

  • Dat de betaling is gecodeerd en goedgekeurde beveiliging heeft.
  • Dat u eenvoudig toegang heeft tot informatie over waar uw persoonlijke gegevens voor worden gebruikt.
  • Dat u nooit spam zult ontvangen.
  • Dat verkoopvoorwaarden uitdrukkelijk worden vermeld vóór aankoop.
  • Dat het herroepingsrecht en de mogelijkheid voor klachten staan vermeld in de elektronische orderbevestiging.
  • Dat het duidelijk is met welk bedrijf u van doen heeft.
  • Dat het sturen van elektronische advertenties en nieuwsbrieven alleen gebeurt als u hier expliciet ja op heeft gezegd.
  • Het e-commerce keurmerk controleert continu of websites met een e-label aan de bovenstaande vereisten voldoen.

Simpel gezegd: het E-commerce Europe Trustmark beschermt u wanneer u online winkelt in een ander EU-land en wanneer er een klacht ontstaat.

Een klacht melden kan via: https://www.ecommercetrustmark.eu/for-consumers/

Meer informatie over het e-commerce fonds en het e-merk vindt u hier.

AndLight har e-mærket

Uw veiligheid

AndLight is gecertificeerd door Trustpilot:

AndLight is gecertificeerd door Trustpilot, wat u als klant maximale veiligheid biedt voor een veilige service, zowel in technische aspecten zoals cryptografie van betalingsgegevens en gebruik van persoonlijke gegevens, maar ook in zakelijke en commerciële aspecten zoals het beveiligen van uw recht op teruggave en annulering, klachten, herroepingsrecht etc.

Online betaling

Bij AndLight kunt u betalen met VISA, VISA Electron, Mastercard / Eurocard, Maestro, JCB, Paypal of bankoverschrijving. U kunt ook betalen in onze fysieke winkel, maar alleen met betaalkaart, VISA / betaalkaart.

Wanneer u met een kaart betaalt, zullen wij het bedrag pas van uw rekening afschrijven zodra wij de artikelen verzenden. U ontvangt een ontvangstbewijs / factuur voor de betaling zodra wij uw artikelen verzenden.

Als klant van AndLight loopt u geen risico door uw VISA, VISA Electron, Mastercard / Eurocard, Maestro, Paypal of JCB te gebruiken, omdat we een SSL-verbinding gebruiken om ervoor te zorgen dat er geen anderen kunnen meekijken wanneer uw kaartnummer of andere gegevens online worden verzonden. De creditcardinformatie wordt via AndLight aan PBS gecommuniceerd via een veilige en gecodeerde SSL-verbinding - we zien uw kaartinformatie niet en zullen deze nooit zien omdat de transactie wordt afgehandeld door een PBS-gecertificeerde betalingsdienstaanbieder.

Er is veel gesproken over beveiliging online maar het feit is dat u juridisch veiliger bent met online kaartbetalingen dan veel andere vormen van betaling. Wanneer u met een kaart betaalt, kunt u uw geld terugkrijgen:

  • als het artikel niet is afgeleverd.
  • als u, door gebruik te maken van uw herroepingsrecht, het item weigert.
  • als er van uw rekening is afschreven zonder uw toestemming.

Lees hier meer over wat PBS zegt over kopen / betalen op internet.

Als u vragen heeft over de veiligheid van AndLight of andere vragen over ons beleid, bel dan +45 44 44 62 44 of schrijf een e-mail naar info@andlight.nl.

Privacybeleid bij AndLight
 

Privacy- en cookieverklaring Andlight
5 november 2020

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Andlight acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:
  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
Andlight is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.andlight.nlWij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Andlight.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken
wij uw naw-gegevens en e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail

  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont advertenties. Wij kijken of mensen deze leuk vinden, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.
U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

 
Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert 
     
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • het laten overdragen van persoonsgegevens naar een andere partij
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
Andlight
Tømmergravsgade 4B
2450 Kopenhagen
info@andlight.nl

+45 44 44 62 44


Klachten

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen op info@andlight.nl. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).